BWC Waterontharders

BWC waterontharders staat garant voor kwaliteit! Dankzij de jarenlange ervaring van BWC, verzorgen zij kwalitatief hoogwaardige producten. De eigen productielijn Omega is geschikt voor ieder huishouden of elk bedrijf!

Waarom kiezen voor BWC?

BWC (Best Water Choice) heeft haar eigen productielijn. Binnen deze lijn zijn er verschillende modellen aanwezig, zodat er voor elk huishouden een gepaste waterontharder beschikbaar is. Of u nu kiest voor de Omega XSE, de Omega jubileum editie of de Omega ET VIP, u bent verzekerd van kwaliteit. Doordat de Omega lijn is opgesplitst in verschillende series, biedt BWC waterontharders het beste prijstarief. Elk model heeft zijn eigen voordelen, maar u bent in ieder geval verzekerd van een goede kwaliteit.

De voordelen van BWC op een rijtje

  • BWC bestaat alweer 25 jaar en heeft dus de nodige ervaring met het ontharden van water. Dankzij deze jarenlange ervaring staat BWC voor kwaliteit!
  • Bij BWC zijn er waterontharders beschikbaar in verschillende prijsklassen
  • De kwaliteit van de hars, die gebruikt wordt voor het ontharden van het water, is uitermate hoog
  • Er is geen drukverlies bij uw kranen of in uw douche na de installatie van het juiste model BWC waterontharder
  • De Omega waterontharders hebben een lange levensduur
  • De wettelijk verplichte wekelijkse spoeling van het apparaat wordt door de Omega waterontharder zelf geregeld. U hoeft alleen maar de tijd in te stellen

Wilt u meer informatie over BWC waterontharders, neem dan contact op.